Aktiviter

Få et overblik over nogle af de aktiviteter der finder sted i Tylstrup.

Banko

Der spilles mandage klokken 19:00 i Tylstrup Hallen.

Kontakt

tlf

Tylstrup Banko
Tylstrup Frikirke

Tylstrup Frikirke

Tylstrup Frikirke er en kirke der ønsker at være mødested for mennesker i lokalområdet. Vi ønsker at være kirke i den tid vi er en del af.
Vore nøgleværdier er: Håb – nærvær og glæde

Alle er velkommen til at deltage i Tylstrup Frikirkes gudstjenester og andre arrangementer, og vi glæder over, at der er rigtig mange, der benytter sig af kirkens forskellige tilbud.

Kontakt

Finn Kier: [email protected] eller 25349034

KFUM Spejdere

Ledergruppen hos KFUM-spejderne Sulsted-Tylstrup Gruppe består af en super samling af engagerede voksne, unge og ældre, der alle er frivillige og ulønnede. Vi er ikke-parti-politisk og byder ALLE velkomne uanset oprindelse, sociale vilkår eller religion. Fælles for alle gælder, at vi brænder for arbejdet med børn og unge. Vi dygtiggør os løbende på interne og eksterne kurser. De fleste har grundlæggende lederkurser fra KFUM-spejderne og rigtigt mange har endvidere fagkurser som eks. pionering, førstehjælp, primitiv madlavning, orientering og meget andet. Vi har i ledergruppen et fantastisk sammenhold og tager på flere årlige ture. Dette sker for at styrke gruppen på mange forskellige måder, socialt såvel som fagligt.

Kontakt

Hugo Christensen: [email protected] eller 21495452

kfum spejderne

Missionsforbundets Spejdere

Når man er spejder møder man mange udfordringer, nogle tror man ikke man kan klare, men det lykkes altid ved fælles hjælp. At være spejder, er at være frisk, man skal ikke være bange for den friske luft og en smule regn eller sne. Når man er spejder giver man ikke op for en smule modgang. 
Spejderens motto er: ”Vi vil gøre vort bedste” og så kan det jo ikke gøres bedre.
Vi mødes hver tirsdag fra 17-18:30 ved Tylstrup Frikirke.

Kontakt

Torsten Kristiansen: [email protected] eller 29647811

Tylstrup Frikirke Ulvespejdere

Tylstrup genbrug

Tylstrup Genbrug er en del af Tylstrup Frikirkes u-landsarbejde. Butikken drives af frivillige og ulønnede medarbejdere. Al overskud går til nødhjælps arbejde og evangeliske projekter i flere lande.

Butikken ligger på Luneborgvej 62

Åbningstider i Tylstrup Genbrug
Mandag – fredag: 13.00 – 17.00
Lørdag: Lukket
1. fredag i måneden: 09.30 – 17.00

Kontakt

Britta Hansen 51222409 eller [email protected] og Arne Hansen 51222408 - [email protected]

Ajstrup Kirke

Udover almindelige kirkelige handlinger er der mulighed for at deltage i kirkekor, babysalmesang og babybongo.

Kontakt

Provst Ole Rysgaard Madsen [email protected] Tlf: 98 26 14 38

Gavlen

Velkommen til Gavlen i Tylstrup, som ligger i samme bygning som plejehjemmet Solgården. Kom og vær med i et åbent og aktivt miljø med en varm og hjertelig atmosfære. Mød andre pensionister og efterlønsmodtagere så vi i fællesskab kan dyrke vore interesser.

Åbningstid: Alle hverdage fra kl. 9.00 – 16.00 

Kontakt

Ann Dorthe Sørensen 99827065 eller [email protected]

Solgaardens støtteforening

Velkommen til Gavlen i Tylstrup, som ligger i samme bygning som plejehjemmet Solgården. Kom og vær med i et åbent og aktivt miljø med en varm og hjertelig atmosfære. Mød andre pensionister og efterlønsmodtagere så vi i fællesskab kan dyrke vore interesser.

Åbningstid: Alle hverdage fra kl. 9.00 – 16.00 

Kontakt

Ilse Christiansen 98262180 eller [email protected]

Abbé Pierre's Klunsere

Abbé Pierres Klunsere er en del af den internationale Emmaus-bevægelse kaldet Emmaus International, grundlagt af Abbé Pierre og har søsterorga-nisationer i over 30 lande – fordelt over hele verden.

Abbé Pierres Klunsere udfører et socialt arbejde både lokalt og globalt, og dermed gør vi os synlige i både ind- og udland, og således er vi med til at sætte Danmark på verdenskortet.

Kunne du tænke dig, eller kender du nogen, som kunne have lyst til at ar-bejde som frivillig hos Abbé Pierres Klunsere, så kontakt os, der er også brug for din hjælp.

Kontakt

98261697 eller [email protected]

Præmiewhist

Der spilles onsdage i skytteforeningens lokaler i Tylstruphallen.

Kontakt

Hans Bilgaard tlf. 21703228